Je mnoho způsobů, jak našlehat mléko do latte macchiata či cappuccina. V automatickém kávovaru za vás pracuje horkovzdušná tryska, ruční našlehávače napění mléko na sporáku. Oba způsoby mají jedno společné – napěněné mléko je horké.
Co když ale chcete ozdobit mléčnou pěnou ledovou kávu? Použijte Hario LS-70-OW, šejkr, který je zkonstruován pro použití s mlékem vychlazeným na 1 až 5 stupňů – stačí do nádobky nalít 70 ml mléka, nasadit horní díl a zatřepat. Po necelé půl minutě máte připravenou hustou pěnu, která dlouho vydrží.
Náš tip: Šejkr je skvělý i na výlety – je vyroben z odolného plastu a snadno se vejde i do malého piknikového koše.
Shaker na mléko Hario LS-70-OW v kostce:
- Jednoduchý způsob přípravy mléčné pěny
- Připravíte pěnu ze studeného mléka do ledové kávy
- Nejlepší pěny dosáhnete s mlékem vychlazeným na 1-5 stupňů Celsia
- Japonská kvalita Hario
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.